Post Single Template | Hurghada Excursions

contact

Hurgada izleti

Hurgada izleti Popust do 50% /+0201500093046

Hurgada izleti

Hurgada, nevesta Crvenog mora, jedno je od najboljih mesta koje možete posetiti da biste uživali u odmoru u Egiptu.
Kada je u pitanju lepota obala i jarko plavih voda, grad Hurgada u Egiptu ističe se kao jedno od najvažnijih turističkih odredišta na Crvenom moru.
Hurgada privlači turiste iz celog sveta zbog svojih netaknutih plaža sa belim peskom i kristalno čiste vode, savršene za ronjenje i razne vodene sportove.

Hurgada izleti odlikuju se svojim živopisnim pejzažima i raznolikošću života koralnih šuma, što ga čini idealnim mestom za ljubitelje mora i divljih životinja.
Hurgada pruža jedinstveno iskustvo ljubiteljima istorije i kulture jer mogu da posete arheološka nalazišta poput hramova Abu Simbel i sela faraona kako bi istražili drevnu istoriju Egipta i naučili o drevnoj egipatskoj civilizaciji.
Pored toga, turisti mogu uživati u poznatim restoranima, svežim morskim plodovima, kao i u kupovini na lokalnim pijacama radi kupovine finih suvenira.

Hurgada izleti

Hurgada izleti

Uživajte u Hurgada izleti

Hurgada nudi mnoštvo uzbudljivih mogućnosti za uživanje u krstarenjima koja posetiocima omogućavaju da otkriju lepotu Crvenog mora i predivne pejzaže regiona.
Evo nekih od Hurgada izleti u kojima možete uživati u :

 • Ronjenje na staklenom brodu: ovo putovanje je pogodno za one koji žele istražiti morsku floru i faunu bez potrebe za ronjenjem. Stakleni čamac vam omogućava da posmatrate korale, ribe i druge morske stanovnike kroz staklene prozore predviđene u čamcu.
 • Snorkeling: Hurgada je glavna destinacija za ronioce, gde možete uživati u čistim plavim vodama i slikovitim koralnim grebenima. Ronjenje i ronjenje s maskom dostupni su za sve nivoe, od početnika do profesionalaca.
 • Putovanje dubokim ronjenjem: ako ste pripravnik i želite da doživite avanturu dubokog ronjenja, Hurgada nudi mnogo mogućnosti za to. Možete istražiti dubokomorska mesta i videti retke i spektakularne morske poglede.
 • Izlet u ribolov: takođe možete ići na ribolov u Crvenom moru u pratnji profesionalnog tima. Imaćete priliku da uhvatite različite vrste riba i uživate u atmosferi avanture i uzbuđenja.
 • Putovanje jedrilicom: za one koji traže luxuzno i romantično iskustvo, mogu rezervisati putovanje jedrilicom kako bi istražili obale Hurgade i uživali u zapanjujućim zalascima sunca i mirnim vodama.

Saznajte više o istoriji na Hurgada izleti

Hurgada se smatra jednom od najistaknutijih turističkih destinacija u Egiptu, i iako je poznata po svojim snežno belim peščanim plažama i izuzetnoj morskoj flori i fauni, takođe ima nekoliko važnih istorijskih mesta koja možete posetiti kako biste iskusili bogatu kulturu i istoriju regiona.
Evo nekih od najvažnijih istorijskih Hurgada izleti :

 • Hram Abu Simbel: hram Abu Simbel smatra se jednim od najvažnijih hramova faraona u Egiptu, koji datira iz doba kralja Ramzesa II u trinaestom veku pre nove ere. Hram se smatra izvanrednim primerom arhitekture faraona i poznat je po dve bradate statue cara Ramzesa II, smeštene na fasadi hrama.
 • Morski hram El Genein: ovaj hram datira iz vizantijskih vremena i nalazi se u blizini centra Hurgade. Hram je poznat po svom jedinstvenom dizajnu koji odražava vizantijski arhitektonski stil.
 • Hram serenium: hram serenium datira iz rimskog doba i smatra se jednim od najvažnijih arheoloških nalazišta u Hurgadi. Hram se nalazi u okrugu Sumid, oko 15 kilometara južno od Hurgade.
 • Pomorski muzej Hurgada: Pomorski muzej Hurgada jedan je od najvažnijih muzeja u regionu, koji sadrži razne artefakte i exponate koji datiraju iz drevnih i modernih vremena.
 • Dvorac Hurgada: dvorac Hurgada jedan je od najstarijih istorijskih spomenika u gradu i izgrađen je u 16.veku kao deo sistema pomorske odbrane od spoljnih napada.

Poseta ovim istorijskim lokalitetima u Hurgadi pruža priliku da doživite bogatu kulturu i istoriju regiona i dodaje kulturnu vrednost vašem putovanju. Ova mesta možete istražiti sami ili organizovanim obilascima koje nude lokalne kompanije.

Najvažniji saveti za uživanje u Hurgada izleti

Da biste Hurgada izleti učinili zabavnijim, evo nekoliko važnih saveta:

 • Pravo vreme: izaberite pogodno vreme za posetu Hurgadi prema vašim interesima, bilo da želite da ronite ili uživate u plažama, i izbegavajte najtoplije periode tokom leta, osim ako ne volite vruće vreme.
 • Prethodno planiranje: unapred planirajte aktivnosti koje biste želeli da radite, bilo da se radi o krstarenjima, istorijskim izletima, aktivnostima na vodi i, ako je moguće, rezervišite ture unapred.
 • Pripremite se za vremenske prilike: obavezno ponesite sa sobom neophodne lične potrepštine, poput kreme za sunčanje, šešira, sunčanih naočara i odeće pogodne za vodu.
 • Uživajte u lokalnoj kuhinji: isprobajte lokalne specijalitete u lokalnim restoranima i kafićima za holističko kulturno iskustvo i isprobajte uzbudljive nove ukuse.
 • Poštujte morsko okruženje: uputite se na odobrena mesta za vodene sportove poput ronjenja i ronjenja, izbegavajte zagađenje mora pravilnim odlaganjem otpada i održavanjem morskog okruženja čistim.
 • Upoznajte lokalnu kulturu: družite se sa stanovnicima regiona i saznajte o njihovoj kulturi i tradiciji, posetite lokalna tržišta da biste kupili rukotvorine i suvenire.

Uživajte u opuštanju i opuštanju: ne zaboravite da odvojite malo vremena za odmor i opuštanje na prelepim plažama sa belim peskom i divite se slikovitim pejzažima Crvenog mora.

Prateći ove savete, možete uživati u prelepom odmoru u Hurgadi i stvoriti nezaboravne uspomene koje će vam ostati dugo.

Saznajte više o Hurgada izleti (Hurgada izleti)

Hurgada izleti

Hurgada izleti

Almaza Travel Services u Hurgadi: istražite lepote Crvenog mora sigurno i udobno

Ako tražite izuzetno turističko iskustvo u Hurgadi, Almaza Travel je savršen izbor. Almaza Travel nudi širok spektar usluga za putovanja u Hurgadu, omogućavajući vam da bezbedno i udobno istražite lepote Crvenog mora. Pogledajmo usluge koje kompanija nudi kako bi zadovoljila potrebe putnika:

 1.  Odlične ronilačke ture:
  Almaza Travel nudi odlične ronilačke ture pogodne za sve nivoe, bilo da ste početnik ili profesionalac u ronjenju. Kompanija nudi priliku za istraživanje šarmantnih koralnih grebena i raznolike morske flore i faune pod nadzorom profesionalnih i kvalifikovanih vodiča.
 2.  Divna putovanja ronjenjem:
  Ako više volite da uživate u čistim plavim vodama bez potrebe za ronjenjem, možete se odlučiti za jedno od ronjenja koje nudi Almaza Travel. Takvi izleti pružaju vam priliku da vidite bogatu morsku floru i faunu i prelepe koralne grebene sa površine.
 3. Ronilačke ture sa staklenim kanuom:
  Za jedinstvena i uzbudljiva iskustva, možete birati između ronilačkih tura na staklenim čamcima koje nudi Almaza Travel. Ove ture omogućavaju učesnicima da uživaju u posmatranju korala, riba i drugog morskog života bez potrebe za ronjenjem.
 4. Istorijsko-kulturne exkurzije:
  Almaza Travel takođe nudi istorijsko-kulturna putovanja koja uključuju posetu poznatim spomenicima u i oko Hurgade, poput Hrama Abu Simbel i morskog hrama El Genein, omogućavajući posetiocima da dožive lokalnu istoriju i kulturu.
 5. Odlična usluga i praktične pogodnosti:
  Turistička kompanija Diamond zainteresovana je za pružanje vrhunskih usluga svojim gostima, uključujući vrhunski prevoz i smeštaj u pažljivo odabranim hotelima, pored 24-časovne korisničke podrške za udobnost i zadovoljstvo posetilaca.

Da biste saznali više o Hurgada izleti kontaktirajte nas (ALMAZA TRAVEL)

Ukratko, ako tražite izuzetno iskustvo putovanja u Hurgadu, Almaza Travel je savršen partner za vas. Uživajte u lepoti Crvenog mora i istražite ga sigurno i udobno zahvaljujući vrhunskoj usluzi i profesionalnom timu koji vam garantuju nezaboravno iskustvo.

 

 

 

Egypt
Travel to

Egypt

Quick booking process

Call Now